Geniale kerstcadeautjes voor de fotoliefhebber

Nu Sinterklaas al even achter de rug is kijken we allemaal uit naar de gezelligste tijd van het jaar: Kerstmis! Onnozel doen met de grappigste nonkel, lachen met die leuke uitspraken van oma en vooral eten tot je buik op het punt staat te ontploffen. Het moment waar iedereen naar uitkijkt zijn uiteraard de cadeautjes. Zoek je last minute nog een leuke cadeautip? Wij geven je alvast deze cadeaugids mee om je leukste Stampixfoto’s op een originele manier in te kaderen. Zal jij één van onze tips gebruiken dit jaar? Laat het ons weten!

Globetrotters

Zit er in je familie of vriendengroep iemand die veel reist? Dan is dit het ideale reizigerscadeau! Op deze wereldkaart schrappen ze zelf de landen die ze al bezochten. To top it all off kunnen ze ook reisfoto’s hangen rond de kaart.

Roadtrippers

Naast de gepassioneerde reizigers hebben we ook nog de fervente roadtrippers. Met dit geschenk duid je op een authentieke manier aan welke routes je  afgelegde. Om de kaart wat persoonlijker te maken kan je er de leukste kiekjes bij opprikken. Ook de retro-liefhebbers kan je hiermee bekoren, want dit is een leuk decoratiestuk om een kamer in huis mee aan te kleden!

Cocooners

Wat schreeuwt nog meer gezelligheid dan lichtjes in combinatie met foto’s?  Maak het nog gezelliger in huis dankzij deze deze lichtgevende fotoslinger!

Slinger erop los! 

Daarnaast zijn er ook zoveel eenvoudigere slingers die mooi ogen, heel geschikt om een kamer mee aan te kleden ter decoratie! Een cadeau waar je jong en oud een plezier mee kan doen! To top it all off, hang je er toffe foto’s aan van jou en die persoon om het persoonlijker te maken. Extra tip: Stampix staat jou graag bij als het om foto’s uitprinten gaat ;)

Keep it simple

Geef jij graag cadeautjes die eenvoudig, maar toch origineel zijn? Je kent de trend misschien nog niet, maar een populair kerstcadeau in Amerika is de “hot cocoa in a jar”. Hierbij vind je alle benodigdheden voor een lekkere warme chocolademelk in deze trendy glazen pot: de Masonjar. Deze trend zou je kunnen toepassen om een fotocadeau te verkrijgen. Hoe ga je aan de slag? Je koopt Jute touw, leuke clips om foto's op te hangen aan het touw (bv.:de cute copper droplet clips) en je verzamelt je favoriete Stampix polaroids (kleine formaat). Dat gooi je laag per laag bij elkaar en tenslotte versier je de pot tot je een prachtig kerstcadeau bekomt. Klaar is kees!

Shake it like a polaroid picture! 

Polaroids zijn hot, maar ze vallen soms buiten je budget. ? Gelukkig vonden wij deze polaroidframes bij onze partner A.S. Adventure, knip enkele Stampix prints uit tot het gepaste formaat (of laat dat aan de gelukkige over) en creëer zelf  kleurrijke polaroids!

Partypeople

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! Help alvast bij het geslaagde feestje met deze grappige foto accessoires. Zorg voor een fotohoekje op je feestje waar je de grappigste foto’s kunt trekken met vrienden! Veel plezier en leuke herinneringen gegarandeerd!

Ook voor de kinderfeestjes! 

Voor kersverse ouders

Ideaal voor kersverse ouders om die unieke eerste momenten te bewaren. Dit boek biedt alvast leuke pagina’s boordevol grappige tips die je kan aanvullen met bijpassende foto’s! Die foto’s print je uiteraard af met Stampix! ;) Zoals het boek zelf zegt: “Leuk voor nu en nog véél leuker voor later!”.

Freshen up that fridge!

Als er één kast is in huis die je van boven tot onder mag pimpen, is het wel de koelkast! Met deze magneten fleur je de hele keuken op in één ruk. Geef ze cadeau in de Kerstsok of als extra attent.  Is jouw koelkast reeds volgeplakt? Post hem op Facebook of Instagram met #StampixPrints @StampixPrints.

 

Het goede nieuws van al deze cadeautjes? Je vindt ze allemaal bij onze partner A.S.Adventure! Veel succes bij jouw Christmas shopping!

Posted December 2017