De 5 meest gestelde vragen, zit de jouwe er ook tussen?

Wij hebben het antwoord op al jouw prangende vragen

We hebben onze veelgestelde vragen via mail, Facebook en   Instagram verzameld in één duidelijk overzicht! Zit je met een  onbeantwoorde vraag? Wie weet vind je hieronder je verlossende  antwoord :)

 

 

 

  1. Hoe werkt de applicatie exact?
  2. Waarom moet ik niet betalen voor de foto's?
  3. In welke landen leveren jullie?
  4. Hoeveel foto's kan ik printen?
  5. Hoe krijg ik een nieuwe printcode?

 

  1 Hoe werkt de applicatie exact?

Download de app gratis op je Android of iOS smartphone. Je kunt meteen van start dankzij een eerste code die je vindt in de app. Daarmee selecteer je je vijf favoriete foto's. Geef je afleveradres in en je ontvangt de gratis foto's 1 à 2 weken later in de brievenbus, inclusief gratis verzending. Nog niet helemaal duidelijk? Bekijk één van de onderstaande video’s:
iOS how-to: https://www.youtube.com/watch?v=vHrxFwarSDc
Android how-to: https://www.youtube.com/watch?v=hrWww41swPY

 

2 Waarom moet ik niet betalen voor deze foto’s? ?

Dankzij onze samenwerking met verschillende partners (onze lovebrands) kunnen wij je foto's gratis aanbieden. Deze lovebrands voorzien een leuke reclameboodschap op de achterkant van jouw  foto's. Schrik niet van het woord reclame, op de voorkant merk je er helemaal niets van! Kijk maar hoe zij het deden!

 

3 In welke landen leveren jullie?

Momenteel leveren we enkel in België. We doen ons best om zo snel mogelijk weer in het buitenland te leveren.

4 Hoeveel foto’s kan ik printen?

Afhankelijk van de code die je ontving, kun je veelal 5 large prints (10x15cm) of 10 polaroids laten printen. Dat doen we altijd op hoogkwalitatief ecologisch papier.

5 Hoe krijg ik een nieuwe printcode?

We verspreiden nieuwe codes regelmatig via onze social media, check dus zeker regelmatig de kanalen Facebook en Instagram. Je kunt ook een nieuwe code bemachtigen door de QR-code op de achterzijde van je foto's te scannen met onze app. Vergeet niet hello@stampix.com toe te voegen aan je adressenlijst in je mailbox om geen nieuwe codes via mail te missen. Daarnaast kun je via onze partners ook nieuwe codes bemachtigen.

 

Heb je je antwoord toch niet gevonden? Geen paniek er komen nog meer antwoorden aan! Vind je nog altijd je antwoord niet terug? Aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar (lenie@stampix.com). We helpen je met veel plezier verder! En vergeet niet om je je mooiste momenten te blijven vereeuwigen, want voor je het weet heb je weer een code ter beschikking om ze af te printen!

Have a nice day!

Posted April 2018