Feedback, annuleren en goed doel?

Feedback sturen, order annuleren of goed doel steunen?

 

Wil jij weten wat er met je foto's gebeurd na je order of wil je ons graag feedback sturen? Lees snel verder.

 

  1. Wat gebeurt er met mijn foto's nadat mijn order is geplaatst?
  2. Kan ik mijn order annuleren?
  3. Ik heb feedback/een klacht/opmerkingen/...
  4. Kan ik een Stampix ambassadeur worden?
  5. Wat is het goede doel WeForest dat jullie steunen?

 

1 Wat gebeurt er met mijn foto’s nadat mijn order is geplaatst?

Jij uploadt je foto's, wij verzamelen ze wekelijks in een batch die bij onze partner Graphius geprint wordt. Bij onze partner Omnilevel worden ze verpakt en tot slot levert Bpost op zijn beurt je foto's af in je brievenbus. Jij hangt ze thuis op of deelt ze uit aan je geliefden. Zo krijgen je mooiste momenten een plaats in de echte wereld!

 

 

2 Kan ik mijn order annuleren?

Momenteel is het nog niet mogelijk je order te annuleren. Indien het toch noodzakelijk is, stuur dan direct na je bestelling een mailtje naar lenie@stampix.com. We doen ons best om je order tijdig te annuleren. Zodra de batch foto’s is aangemaakt, kan je order niet meer geannuleerd worden.

 

 

3 Ik heb feedback/een klacht/opmerkingen/…

Is er iets mis met je foto's? Krijg je een foutmelding in de app? Of wil je ons gewoon feedback geven? Stuur ons gerust een mailtje op feedback@stampix.com. Jouw feedback is van cruciaal belang  om onze app te optimaliseren. We waarderen je mening dus enorm!

 

4 Kan ik een Stampix ambassador worden? ??

Ben je grote fan van Stampix en wil je ons helpen groeien? Daarvoor hebben we speciaal een Ambassador programma op poten gezet.
1. Volg ons op Facebook en Instagram.
2. Laat weten wat je zo tof vindt aan Stampix en upload een foto van wat je met jouw Stampix prints doet. We zetten dit op onze website & sociale media.
3. We geven je print codes om te verdelen. Je kunt zelf een code gebruiken maar als ambassador rekenen we op jouw steun om telkens ook 2 andere mensen een printcode te bezorgen.
4. Je krijgt altijd een mailtje en een melding in de groep, zodat je de actie niet vergeet.

5.Ook vragen we je geregeld iets van feedback of suggesties.

 

5 Wat is het goede doel WeForest dat jullie steunen?

WeForest is een goed doel dat de bossen wil herstellen en bomen plant in tropische landen. Hun slogan is ‘Making Earth cooler’ en daarbij willen wij helpen. Bomen zorgen niet alleen voor de natuurlijke opslag van CO2 (wat zorgt voor minder broeikasgassen), maar ze zijn in verscheidene landen ook een bron van duurzame inkomsten. Daarom kan je voor €5 een code kopen als je WeForest wil steunen. Die €5 gaat dan integraal naar WeForest en daarmee planten zij een 5 bomen in Zambia. ? Als je meer wil weten over WeForest en andere manieren waarop je kan helpen, ga dan zeker eens naar hun website https://www.weforest.org.

 

Kijk ook eens naar de andere 2 blogs waar we nog meer antwoorden geven op je vragen. Aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar lenie@stampix.com. We helpen je met veel plezier verder! En vergeet niet om je je mooiste momenten te blijven vereeuwigen, want voor je het weet heb je weer een code ter beschikking om ze af te printen!

 Have a nice day!

Posted May 2018