Pure nostalgie met de Imperial vanillepudding

Herinner jij je ook hoe je kon genieten van die heerlijke vanillepudding die jouw mama of grootmoeder steeds voor je maakte? Dan is het hoog tijd om die nostalgische dromen om te zetten in werkelijkheid… 

Imperial is al decennialang een vaste waarde in de Belgische keuken. Je grootmoeder gebruikte het ongetwijfeld ook al om haar verrukkelijke pudding te maken! Tijd om zelf aan de slag te gaan voor #puddingmomentjes.

Zo maak JIJ de pudding in 3 stappen:

  1. Ga naar je dichtstbijzijnde supermarkt en koop er de Imperial puddingpoeder.
  2. Maak de vanillepudding volgens de instructies op de doos. Geniet daarbij van wat quality time met de kindjes (#puddingmomentjes) & laat hen helpen met koken!
  3. Smullen maar!

P.S.: Een niet onbelangrijk detail is dat wie van sojamelk houdt, de koemelk kan vervangen door sojamelk voor een 100% plantaardig zoet toetje!

Zet alvast je grootste smile op en neem enkele toffe foto’s van jouw #puddingmoment! Deze kan je namelijk gratis printen dankzij onze nieuwe partner Imperial! Komend weekend vind je de code op onze Facebookpagina. Kijk dus goed uit!  

Geniet van jouw puddingmomentjes met de liefste lekkerbekken en aarzel niet om je foto’s met ons te delen met de hashtags #shareasweetsmile #spreadinghappiness #puddingmomentjes!

Posted November 2018