Welke foto kies je best om gratis te printen?

Duizenden foto’s op jouw filmrol, enkel je allerbeste foto’s print je gratis via de Stampix app. Maar welke foto’s zijn de beste? En welke foto’s verdienen nu écht een plaats aan de koelkast, in de living aan de muur of in jouw agenda? Het liefst printen we ze allemaal, wij vergemakkelijken met onderstaande tips echter jouw keuzestress bij het scrollen door jouw fotobibliotheek.

  1. Houd je mooiste foto’s bij in je favorieten-map, deze selectie is alvast kleiner dan je fotobibliotheek.

2. Controleer steeds de resolutie. Onze app geeft aan wanneer het mogelijk is dat de foto’s van minder goede kwaliteit zullen zijn.

3. Zoek foto’s met een heldere belichting of (on)scherpe focus, de portretmodus in sommige camera’s kunnen mooie beelden opleveren.

4. Wil je iets nieuws? Print jouw foto's in zwart-wit. Speel met de balans op jouw foto’s. De meeste smartphones hebben programma’s met bewerkingsmogelijkheden voor kleuren.


5. Zoek de betekenisvolle foto. Heb je een foto waar je mooie herinneringen aan hebt en die je niet wil verliezen, selecteer dan deze foto. Denk aan een vriendinnenuitje, een babyborrel, een alledaags gelukzalig moment, ...

6. Laat de artiest in jou bovenkomen en speel met kunstzinnige beelden. Van landschappen, natuurgebieden tot close ups, actiefoto's of patronen. Deze beelden leveren vaak pareltjes op op foto.


7. Kies vooral de momenten die een glimlach op jouw gezicht toveren. Dat zijn dé magische momenten die je elke dag zou willen herbeleven. Hang ze op als decoratie in je huis, geef ze cadeau aan een dierbare of houd ze voor jezelf, als herinnering.

Wil je nog iets leuks weten?
In de Stampix app zal onze nieuwe AI-technologie (Artificial Intelligence) jouw beste foto’s op voorhand selecteren. Dat is net zoals Spotify het volgende liedje kiest voor jou omdat die al weet wat jij leuk zal vinden. Zo dien jij na termijn enkel nog op de print button te klikken nadat ons systeem jouw foto’s heeft geselecteerd. Easy peasy🤗

Ziezo! De volgende keer kies jij snel en gemakkelijk jouw beste foto’s om daar 5 large prints, 10 polaroidfoto’s of 15 mini’s uit te printen!

-

-

Veel fotoplezier!
📸📸📸

Posted March 2019