Ontwerp je eigen scrapbook!

Miljoenen herinneringen, duizenden onvergetelijke momenten, honderden mooie kiekjes en tientallen geprinte foto’s… Jouw muren hangen bijna vol en ook de koelkastdeur moet eraan geloven. Wat doe je met je overige Stampix prints?

 

Maak een scrapbook van Je MOOISTE HERINNERINGEN!

Een wat? Een scrapbook is een creatief zelfgemaakt fotoboek van jouw gekste, gezelligste of alledaagse momenten. Je bundelt je foto's op een leuke manier om de momenten te herbeleven, keer op keer. Bundel de foto's van je zwangerschap, de eerste jaren van je kleine spruit, je huwelijksfoto's of je reisfoto's in jouw persoonlijk boek. Hoe begin je aan zo’n fantastisch scrapbook?

1. Koop een scrapbook

Hieronder vind je alvast inspiratie voor een leuk geboorteboek, huwelijksboek of vriendenboek. Ook bij Hema vind je budgetvriendelijke scrapbooks.

hema scrapb wedding bol scrapb

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Zorg voor decoratiemateriaal

Haal glitters in huis, waterverf, stickers, lintjes, washitape, lijm, stiften, kleurpotloden, wasknijpers, knopen, stofjes, plakparels, …

scrap

3. Maak je album interactief

  • Steek je foto’s in afzonderlijke mapjes boven elkaar en bevestig tabs eraan. De tabs knip je makkelijk zelf uit karton. Schrijf op de tab over welke herinnering het gaat en bevestig met een stukje washitape. Handig, niet?

tabs

  • Print jouw instagramfoto’s, knip ze in vierkantjes en maak een instagram pagina in jouw scrapbook.
  • Hang je foto’s aan een 'wasdraad' in je boek met een miniwasknijpers.

draad

  • Plaats de kaart van een leuke stad in je boek, print je foto’s in het klein en plak ze erop. Of neem de kaart van een museum, pretpark, route van een reis, stad, of andere toeristische activiteit die je deed, …

4. zoek inspiratie in één van deze pins op pinterest

 

Klik op de foto om meer te bekijken.

5. Vul je scrapbook aan met geschreven herinneringen en kaartjes

In je scrapbook kan je niet alleen foto’s bewaren, je kan er ook andere aandenken bewaren zoals toegangstickets van je eerste date, vliegtuigtickets van je grote reis, het eerste cinemabezoek met de kids, ...

6. Ga Next Level

Probeer om deze camera te maken. Gelieve ons wel het resultaat door te sturen of te delen op Instagram met @stampix.prints. ;-)

Camera

Laat je creativiteit de vrije loop, maak er één voor jezelf of geef het cadeau aan je beste vriendin, je moeder of je zus, je tante,... Plezier gegarandeerd!

Heb je reeds een eigen fotoboek gemaakt of heeft jouw oma of opa er een in de kast liggen en wil je die met ons delen? Post een foto ervan op Instagram met @stampix.prints #picsworthprinting. Wij zijn benieuwd naar de resultaten! 

Posted March 2019