Stampix NEWS

Onze eerste blogpost is een feit!

Op deze blog houden we je op de hoogte van de nieuwste ontwikkeling binnen Stampix. Je zal meer te weten komen over de app, de toekomstplannen, het team, nieuwe acties, leuke events en andere gebruikers van Stampix. Zit je met prangende vragen? Dan is de kans groot dat je antwoorden op deze blog verschijnen! We gaan alvast van start met een belangrijke update...

 

UPDATE❗️

Onze developers werken hard om de app te blijven ontwikkelen. Af en toe wordt een nieuwe versie van de app gereleased nadat een aantal bugs (fouten in de app) werden opgelost. Ook voor nieuwe acties met een bepaalde partner wordt de app aangepast naar de noden hiervan. Sinds vorige week hebben we een nieuwe versie van de app staan. Zorg ervoor dat je deze update uitvoert. Zo kan je er zeker van zijn dat je geen problemen ondervindt bij nieuwe acties bij het claimen van een printcode! ?

 

PRINTING?

In het begin van Stampix (nu zijn we exact 1 jaar en 3 maanden oud?) printten we een batch foto's zodra we genoeg orders ontvingen.? Dat was vaak maar om de twee weken. Momenteel groeit het aantal gebruikers gestaag. Daardoor kunnen we vaker printen, en dat gebeurt ook: we printen elke anderhalve week en als het meezit om de week!?Maximum drie dagen nadat je foto's zijn geprint en verpakt, worden ze verzonden.? Binnenkort kom je hier meer te weten over het printproces. 

 

Lege brievenbus? 

Zodra je foto's op de post zijn gegaan, leggen ze het traject af naar je brievenbus.? Jammer genoeg hebben wij geen inzage in het verzendtraject. Hierdoor kunnen we niet exact zeggen waar je foto's zijn. We vertrouwen op onze partner van de post dat zij je foto's correct bij jullie afleveren. Mocht je ooit een pakketje foto's niet ontvangen hebben, aarzel niet om een mailtje te sturen naar lenie@stampix.com. Vergeet niet je code te vermelden.? Wij printen je foto's opnieuw.

Zorg er ook altijd voor dat je adres correct is ingevuld: je straatnaam, huisnummer, postcode en gemeente/stad zijn belangrijk. Let ook goed op het land dat je aanduidt, we verzenden af en toe naar het buitenland. We zouden immers niet willen dat je foto's in Botswana terechtkomen terwijl je in België woont??. We krijgen fout geadresseerde foto's terug bij ons op kantoor. We contacteren de eigenaars van de teruggekeerde foto's altijd. Zodra we hun juiste adres ontvangen, verzenden we de foto's opnieuw

 

PATIENCE?

Herken je het moment dat je je brievenbus vol spanning opendoet en dan komt die pruillip... ? Geen foto's... Je slaakt een diepe zucht en je denkt bij jezelf: potvolkoffie, Stampix, waar zijn mijn foto's?! De teleurstelling kon niet groter zijn. Want de datum in de app zei dat ze die dag zouden toekomen... Juist omdat we geen inzage hebben in het verzendtraject, vragen we je om een beetje meer geduld te hebben met de geschatte leverdatum in de app?. (We zijn dit aan het testen.) Gelukkig worden deze gevoelens allemaal tenietgedaan wanneer je de brievenbus opendoet en denkt 'ze zullen er toch niet inzitten', maar je wonder boven wonder een geel pakketje ziet liggen... ? De hemel klaart op: alle wolken verdwijnen, de zon komt tevoorschijn en je loopt als een halve gek naar binnen om je foto's te tonen aan je partner, vriendin, mama, papa, broer, zus, oma, opa, buurvrouw,... ? Zelfs al je Facebookvrienden weten vanaf dat moment dat ook jij een trouwe Stampixgebruiker bent! Je dag kan niet meer stuk en wij gaan met een gerust hart slapen zodra we weten via sociale media dat jouw foto's zijn toegekomen. ?

 

App-testing

Af en toe krijgen we suggesties om nieuwe functionaliteiten te integreren. We appreciëren deze feedback ten zeerste! We willen als startup namelijk groeien. ? Dat kan alleen door jullie hulp. Daarom zijn we enorm blij als jullie ons aanbevelen bij vrienden, familie, kennissen, je bakker of de kapper. ?

 

SPREAD THE WORD?

Stampix is all about #spreadinghappiness. We merken aan jullie recensies, reacties en foto's dat jullie je mooiste momenten willen blijven printen. Want wat is er leuker dan tastbare herinneringen in je brievenbus te ontvangen? Deel je ze met je vrienden, je buurvrouw of op kantoor? Gebruik de hashtag #stampixprints en @stampixprints op Facebook & Instagram! Zo zorgen jullie er zelf voor dat jullie nog meer kunnen printen! Alle kleine beetjes maken groot. ?

We keep you posted for more...

Love ❤️

L.

Posted July 2017