DE 5 LEUKSTE FOTO APPS DIE JE ZEKER MOET TESTEN

Heb jij ook duizenden foto's op je smartphone staan en met al die mooie momenten doe je... niets? Dat is nu verleden tijd, wij van Stampix willen er namelijk voor zorgen dat je het meeste uit je foto's haalt. Er bestaan reeds ontelbare apps waar je leuke creaties mee kan maken. Wie weet zitten er apps tussen die je zullen verbazen en je nooit meer zal willen deleten van je dierbare smartphone! Laat je inspireren, hier is alvast onze top 5.

 

5.  afterlight

Heb jij moeite met foto’s bewerken? Verlies geen tijd en ga eens met Afterlight aan de slag. Je zal versteld staan van de oneindige mogelijkheden. Je kan kiezen uit 15 bewerkingstools die makkelijk te gebruiken zijn, heel wat unieke filters en verschillende kaders voor die finishing touch! Dat is nog niet alles: er bestaat ook een betalende versie voor nog meer opties! Klinkt als muziek in de oren? Test het uit en laat ons weten wat je ervan vindt.


 

 

 

 

 

 

 

 

  
©naomi goossens

4.  OGGL

Goed nieuws voor de ‘Foodies’ onder ons: wij vonden de ideale app om je gezellige restaurantbezoekjes op foto vast te leggen. De Loftus lens is heel geliefd bij foodfotografen! Het bijzondere aan Oggl is dat je de indruk krijgt dat je werkt met een oude camera. Je kiest dus steeds een rolletje, de ideale lens en een passend effect. Het klinkt allemaal heel ingewikkeld, maar het is heel eenvoudig te gebruiken. Neem ook eens een kijkje in de beschikbare filters, want die zijn echt de moeite waard.  

©iculture.nl

 

3.  FACETUNE 2

Durf jij ook wel eens een selfie te nemen? NO SHAME! Deze app werd speciaal gebouwd om jouw selfies er zo weinig mogelijk ‘gemaakt’ uit te laten zien. Een goede selfie nemen is al een kunst op zich! Met deze app kan je al eens all out gaan door bv. je tanden te bleken, je neus te verkleinen, de vorm van je kin aan te passen, … Overdrijf er niet mee. Een lelijke puist wegwerken op een geslaagde selfie geeft je wel dat tikkeltje extra zelfvertrouwen. Experimenteer en hou het zo natuurlijk mogelijk!  

 

©Facetune

 

2.  VSCO CAM

Deze app mag zeker niet ontbreken in het rijtje. Heel wat bloggers en influencers op Instagram zijn er gek van. Je bewerkt er je foto’s met zowel gratis als betalende filters. Kijk regelmatig eens tussen de filters in de ‘winkel’. Vaak kom je er gratis filters tegen die niet automatisch tussen je andere gratis filters komen te staan!  Er zijn oneindig veel mogelijkheden, doordat je enerzijds de filtersterkte zelf kan instellen en anderzijds ook gebruik kan maken van de bewerkingstools. Gebruik de extra bewerkingstools, want hier kun je echt het verschil mee maken.

 

© naomi goossens

 

1.  STAMPIX

Uiteraard op nummer 1 staat onze favoriet uit die miljoenen apps! Stampix is de handigste app om al je onvergetelijke momenten gratis in de bus te krijgen, om in te kaderen, uit te delen of in een boek te plakken. Het concept is volledig gratis en het werkt a.d.h.v. printcodes. Wat houdt dit precies in?

©stampix

 

Vooraleer je foto’s kan uitprinten, heb je een printcode nodig. Wij delen deze codes eenvoudigweg op onze sociale media op bepaalde momenten. Met iedere bemachtigde printcode, kan je 5 leuke foto’s kiezen uit je camerarol.

©Stampix

 

De foto’s worden geleverd in je brievenbus of worden verstuurd naar een verkooppunt van een toffe partner.  

Wij hopen alvast dat je reeds veel plezier hebt gehad aan onze app en dat je al heel wat herinneringen hebt verzameld! Als je net nieuw bent, check it out en houd ons op de hoogte van jouw ervaringen! Dit is de moeite waard voor alle nostalgische personen onder ons. Zo keer je even terug in de tijd aan de hand van foto’s. Binnenkort laten we je weten hoe je vaakst kans maakt op een print code! Volg ons alvast op Facebook...

©stampix

 

 

Posted December 2017